Curiozitati despre Muntii Himalaya - Sfaturi turistice - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Curiozitati despre Muntii Himalaya - Sfaturi turistice

Curiozitati > Curiozitati > Munti > Muntii Himalaya

Cei care calatoresc în muntii Himalaya necesita o multime de pregatiri si o întelegere aprofundata a locului. Tu trebuie sa fi foarte bine informat de înainte despre locul pe care îl vizitezi. Himalaya este apogeul sporturilor de aventura cum ar fi drumetii si alpinism. Locuri precum Himachal Pradesh ofera optiuni ,variate pentru astfel de iubitor de aventura si sporturi cum ar fi schi si alpinism. Chiar si in Manali sau Dharamshala si zonele adiacente acestora, ochiul alpinistilor profesionisti din întreaga lume au acces la unele dintre cele mai dure, si mai incitante varfuri pentru alpinism din lume. Va puteti delecta, de asemenea, în Heli-schi in locuri cum ar fi Hanuman Tibba, Tibba Deo si Pass Chanderkhani daca doriti sa adaugati unele condimente si entuziasm pentru vacanta dumneavoastra. Dar cel mai important este de va planifica vacanta sau calatoria ''aventura'' înainte cu mult, astfel încât sa nu existe nici o problema în calatoria dumneavoastra.

Cel mai bun timp pentru a vizita!
Cel mai bun timp pentru a vizita Himalaya este între mijlocul lunii aprilie-mai-iunie si, de asemenea, între septembrie-noiembrie. Este cel mai bun timp pentru a planifica calatoria dvs. spre Himalaya. Din cauza topografiei variate in Himalaya si vastitatea terenului si diferenta de altitudine ale locurilor de trekking tineti cont de sfaturile celor care au mai trecut pe acolo. Trekking de locuri la joasa altitudine este de preferat în timpul iernii în timp ce trecerea de pasuri de inaltime este de preferat în timpul verii, deoarece se îndeparteaza zapada linie în acea perioada. Puteti combina, de asemenea, calatoria dvs. aventura cum ar fi rafting, drumetii montane si alpinism împreuna. Ar trebui sa evitati calatoria în timpul musonului, din cauza ploilor. Deci, planificati calatoria intotdeauna inainte sau dupa timpul munsonului.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ghidul Turistic
Grupul de trekking ar trebui sa fie mic, aceasta nu trebuie sa depaseasca opt pâna la zece persoane. Grupul dvs. ar trebui sa fie mic, deoarece grupuri mai mari pot crea mari probleme administrative. Înainte de a incepe calatoria ar trebui sa faceti teste medicale pentru a verifica daca sunteti apt fizic si pentru a evita boala de înaltime. Tu trebuie sa mentii întotdeauna o cutie de prim ajutor, care ar trebui sa includa medicamente de baza impotriva unor boli cum ar fi febra, dureri de cap, greata, constipatie, arsuri, diaree, dureri în gât, tuse si rece, si bucati de-a lungul cu bandaje si lotiune ochi si diuretice. Crema rece ar trebui sa fie aplicata din belsug înainte de mers pe jos. De asemenea, protejeaza de uscaciune a pielii în timpul iernii. Mai presus de toate trebuie sa va familiarizati cu locul pe care îl vizitati si înainte de a citit despre acel locin carti folositi internetul pentru o cercetare mai aprofundata a locului in care calatoriti.

Ce sa iau cu mine?
Unele dintre elementele necesare, care nu ar trebui sa lipseasca in timpul calatoriei sunt un rucsac de calitate buna, care sa detina curele largi , saltea spuma, un cutit elvetian, sac de dormit de buna calitate si pantofi comozi de mers pe jos, pantofi de drumetii, haina de ploaie pentru ca ploile sunt într-adevar imprevizibile în munti, cutii de chibrituri, umbrele, film camera în functie de durata calatoriei, sticla de apa, pungi de unica folosinta pentru a colecta si transporta gunoi si torta sunt unele dintre elementele esentiale pentru a efectua calatoria.

Ce tipuri de stofe?
Indiferent de sezon in geanta dvs. ar trebui sa fie haine groase, ca niciodata nu poti fi sigur cu vremea. Preferabil ar trebui sa aveti sacou cald, tricouri de lâna, plin de T-shirts, pulovere cu interior cal de canepa daca este posibil. Pantaloni scurti, indispensabili lungi, sosete, jacheta de piele, obiecte personale de toaleta sunt elemente importante.

Puteti merge, de asemenea, pentru asigurare prin intermediul societatilor de asigurare standard. Este important de a informa Fortelor Aeriene, FMI, si autoritatile locale, astfel încât, în caz de accidente pot trimite o salvare cât mai curând posibil. Trebuie sa le pastrati informate cu privire la traseul calatoriei dumneavoastra.

Ce sa Evitati ?
Ca regula ar trebui sa evitati lemnul de foc, inclusiv plutirea în interesul pastrarii solului vegetal. Kerosina ar trebui sa fie adusa numai de la punctul de origine. Alimentare ar trebui sa fie achizitionate de la locuri, care sunt aproape de districtele muntane cazul în care marfurile trebuie sa fie tractate pe drum pe un teren dificil si lung.

Reguli si regulamente
Trekking pâna la înaltimea de 4900 m, se poate face cu acordul prealabil din partea IMF cu conditia sa nu incercati sa va catarati pe vre-un verf muntos. Având permisiunea de a transporta aparatul de fotografiat este, de asemenea, necesar. Având permisiunea de la magistratul districtului local sau Ministerul central de Interne este necesar sa se ia din timp in special pentru patru rute aflate pe linia de interior. Strainii nu pot traversa linia de interior.

Informatii generale
Pentru oricine cu conditie fizica buna pot merge pentru o excursie pe intervale de altitudine joasa, cu sau fara trekking.

Pentru drumetii la altitudini mai mari cum ar fi de peste 5, 250 m ai nevoie de o mai mare rezistenta fizica si pentru prima data nu este recomandat. Ar trebui sa aveti o experienta de trekking din trecut.

Pentru orice conditie drumetii sau excursii o conditie fizica buna si cunostinte de alpinism sunt lucrurile de baza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu