Ghid turistic Buenos Aires - Descriere Buenos Aires - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Ghid turistic Buenos Aires - Descriere Buenos Aires

Destinatii > America de sud > Argentina

Buenos Aires


Basilica De Santo Domingo
Biserica dominicana cunoscuta si ca Basílica de Nuestra Senora del Rosario.

Cementerio de la Recoleta
Una dintre principalele obiective turistice ale Buenos Aires-ului, Cimitirul iese in evidenta  datorita zidurilor inalte care imprejmuieste necropola in care personalitatile Argentiniene isi au locul. Mai corect spus acesta este un orasel plin de statuete, monumente de marmura, sarcofage, cea mai renumita figura a istorie Argentiniene gasindu-se aici si intruchipand presedintele Domingo Sarmiento, precum si
Juan Facundo Quiroga (cel mai vechi mormant din cimitir), politicianul Carlos de Alrvear, scriitoarea Victoria Ocampos

Iglesia Santa Catalina
Biserica Santa Catalina a fost construita in 1745 si a fost prima manastire din oras, astazi, biserica gazduiesta podoabe aurite si piese de altar baroce create de Isidro Lorea, sculptor spaniol.

Museo de la Casa Rosada
Palatul prezidential cu catacombele lui Fuerte Viejo, datand din secolul al XVIII-lea, de la balconul caruia in anii 40 Evita era admirata de multimea de oameni.

Teatro Colon
Teatrul Colon este printre primele trei opere din lume, cu o arhitectura aparte si o acustica perfecta. Aici dau spectacole muzicieni si balerini celebri. unul dintre cele mai bune teatre de opera din lume. Inaugurat in anul  1908, teatrul este un simbol al tarii.

Cascada Iguazu
Situata in Parque Nacional Iguazu unde se intalneste Iguazu cu raul Parana, cu peste 5000 de metri cubi de apa ce cad de la o inaltime de 70 m. Parcul este format din paduri subtropicale, cu vegetatie salbatica, care necesita o zi intreaga pentru a fi vizitat.

Parque Nacional Los Glaciares
Atractia parcului este Perito Moreno, un ghetar de 60 m, asezat in vecinatatea Penisulei Magallanes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu