Sfaturi pentru turisti in Egipt - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Sfaturi pentru turisti in Egipt

Destinatii > Africa > Egipt

Aveti voie sa fotografiati in mod normal totate monumentele importante.
In timpul iernii muzeele in Cairo se inchid la la 16:00 iar in timpul verii la 17:00.Nu este interzis fotografiatul in muzee dar fara flash la camera si in schimbul unui pret care depinde de la muzeu la muzeu.In muzeul Egiptean nu aveti voie sa fotografiati si nici sa filmati.Acest lucru este posibil doar in afara muzeului.

Magazinele sunt deschise in mod normal pina la ora 22:00.Programul lor incepe la 9:30 cu o pauza de masa intre 14:00 - 16:30.Daca pretul este dispus pe product nu se poate negocia dar daca nu ...Cel mai mare shooping center in Cairo este Khan al Khalili in care puteti gasi absoluttot ce doriti.Un sfat ar fi sa nu cumparati antichitati , bijuterii sau obiecte de arta de acolo pentru ca autenticitatea acestor obiecte nu este dovedita de cele mai multe ori.Cel mai bun loc unde unde gasiti lucruri originale sunt magazinele de pe strada Khaled Sarwat.Lucrurile ieftine sunt de obicei falsuri sau copii.

Cand iesiti in timpul zilei in oras hainele cu care va imbracati trebuie sa fie modeste petru a nu atrage prea mare atentia imprejur iar fetele sau doamnele sa nu imbrace haine prea deschise .(resoectul fata de religia tara va va apara de surprize neplacute).

Cea mai frecventa "boala" este diaria care poate fi cauzata de coca-cola, de la gheata in sucurile racoritoare sau de la fructe sau legume nespalate.In acest caz orezul in mancare este cea mai buna solutie.

Beti apa doar din sticle sigilate .Cele mai bune sunt "Silva si " Delta".Cremele de soare cel mai indicat ar fi sa le luati din tara pentru ca in Egipt sunt foarte scumpe.

Nu criticati tara in locuri publice deoarece egiptenii sunt foarte mandrii de tara lor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ati fost prin Egipt si aveti si alte sfaturi ? Postati-le aici !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu