Sfaturi pentru turisti în Cuba - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Sfaturi pentru turisti în Cuba

Destinatii > Caraibe > Cuba

Aveti voie sa fotografiati toate obiectivele turistice cu exceptia celor militare ,a bazelor militare si a aeroporturilor.
In unele regiuni sarace veti fi intrebat daca nu aveti niste bani sa le dati si lor. În acest caz nu trebuie sa va suparati doar zambiti si mentinetiva calmul. Seara si noaptea pe starzile adiacente bulevardelor nu exista lumini stradale asa ca ar fi bine sa nu va aventurati in aceste locuri.
Nu cumparati in piete opere de arta sau trabucuri deoarece veti fi foarte bine verificat la vama aeroportului.

Nu va plimbati dupa ora 22:00 in Portul Vechi deoarece probabilitatea de a fi furat sau atacat este foarte mare.In hoteluri paza este foarte buna. Nu este indicat sa lasati lucruri valoroase in masina inchiriata iar in hotel cel mai bine ar fi sa faceti uz de seiful care se afla in fiecare camera deobicei.
Daca doriti sa cumparati ceva in magazine ar fi bine sa vizitati mai multe locuri inainte de a va lua decizia pentru ca preturile oscileaza destul de mult.

Mijlocul de transport municipal in Cuba este autobuzul. Costul unui bilet este de 10 sentavo. Daca doriti sa faceti o calatorie cu autobuzul in alte zone ale insulei ar fi bine sa va luati un bilet de transport de la hotel in avans.
In Cuba exista cateva firme de taxiuri. Cea mai scumpa este Cubanacan.Mai ieftina ,urmeaza Turist taxi iar cea mai ieftina este Panataxi dar aceste firme se afla doar in Havana.
La sosirea dumneavoastra in aeroportul din Havana nu platiti in avans taxiul la centrul turistic al aeroportului. Mergeti la una din firmele ieftine enumerate mai sus si ve-ti iesi mai ieftin cu 13-15$ .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ati fost în Cuba ? Aveti si alte sfaturi pentru turistii care vor sa viziteze acest paradis caribian ? Postati-va pataniile aici !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu