Sfaturi pentru turisti in Malaesia - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Sfaturi pentru turisti in Malaesia

Destinatii > Asia > Malaesia

Capul unuei persoane in Malaesia este considerat sacru asa ca nu aveti voie sa il atingeti ,indiferent ca sunt persoane adevarate sau statui. Deasemenea capul copiilor malaesieni nu incercati sa-i mangaiati este considerat un ofens.
Malaesienii pentru a arata lucruri cu degetul folosesc degetul cel mai mare al maiimii si nu degetul aratator.

Nu luati sau dati lucruri sau cadouri cu mana stanga pentru ca aici este considerat deasemenea un ofens,incercati sa folositi de regula mana dreapta.
Înainte de plecarea dumneavoastra in malaesia trebuie sa faceti un vaccin impotriva malariei in special daca aveti sejurul acolo in lunile Iulie-August. Deasemena ar trebui sa faceti un vaccin si impotriva holerei si varsatului de vant (in cazul in care nu a-ti avut in copilarie). Aceste doua vaccinuri insa doar la sfatul medicului dumneavoastra .

In Malaesia nu exista plaje private asa ca toples sau nudul total nu se prea practica si nu este recomandat.
Inotul in ocean nu este primejdios deoarece majoritatea plajelor sunt inconjurate de rifturi de corali. Atentie insa prin spatele acestori rifturi trec curenturi oceanice foarte puternice asa ca nu va aventurati.
Unele animale oceanice (pesti sau moluste) sunt veninoase asa ca trebuie sa stiti din timp pe ce aveti voie sa puneti mana.Vom posta in curand si aceste detalii...
In moschee este recomandat sa va imbracati modest fara prea multe bijuterii.
In Malaesia sunt multe bordele in orasele mai mari. Doamnelor si domnisoarelor le este recomandat sa nu iasa singure in special in regiunile si cartierele populate predominant de chinezi.
Pe strazile mai mici ale oraselor nu exista lumina seara si noaptea dar in regiunile hoteliere nu este primejdioas petru ca resorturile au investit si au pus lumini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu