Sfaturi pentru turisti in Mexic - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Sfaturi pentru turisti in Mexic

Destinatii > America de nord > Mexic

Clasificarea hotelurilor in Mexic este un pic diferita de cea europeana ( mai scazuta ).
Exista multi vulcani situati in apropierea oraselor.Aerul tarii popluarea din orasele mari si soarele puternic pot reprezenta un risc la sanatate.

Criminalitatea in Mexic este la cote mari,in special furturile. Pentru siguranta dumneavoastra participati doar la excursiile organizate de hotelul dumneavoastra in autobuzele si masinaile resortului si doar in timpul zilei. Daca aveti nevoie de un taxi acesta se poate lua de la locurile special amenajate "Sitios".In aeroport daca nu exista un autobuz al hotelului in care o sa va cazati care va asteapta si trebuie sa luati un taxi,in acest caz folositi doar taxiurile galbene cu simbolul aeroportului pe usa.

Daca închiriati o masina si vreti sa vizitati inprejurimile,folositi doar strazi si autostrazi platite(exista un risc mai mic).Deasemenea fiti sigur ca rezervorul va este plin deoarece nu este recomandat sa opriti la orice statie de bezina.Nu luati necunoscuti de pe strada in masina dumneavoastra la (iamanene).
Dupa excursiile efectuate de hotel se astepta sa dati o mica "atentie" (dolari bineinteles) ghidului sau soferului.(acest lucru nu este insa obligatoriu).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu