Ghid turistic Las Vegas - Descriere Las Vegas - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Ghid turistic Las Vegas - Descriere Las Vegas

Destinatii > America de nord > Statele Unite ale Americii > Orase

Las Vegas denumit deseori doar Vegas, este cel mai mare oras al statului Nevada si capitala comitatului Clark din Statele Unite ale Americii. Orasul fondat in anul 1911, este recunoscut pentru numeroasele cazinouri, magazine, hoteluri si locuri de recreere, fiind o atractie pentru circa 37 milioane de turisti care sosesc anual aici, in principal pentru jocurile de noroc dar si pentru serviciile de cununie civila, ce au loc aici, stiindu-se ca aici te poti casatori mai repede ca oriunde in lume.

Las Vegas numit pe drept cuvant si Capitala mondiala a distractiei, este recunoscut pentru distractia si dependenta care o provoaca jocurile de noroc, in cele mai reprezentative cazinouri precum  The Mirage, The Wynn si The Bellagio.

Las Vegas  este mult mai mult decat un oras, este un spectacol non stop, insa seara este momentul de varf, in special in Fremont Street, unde se imbina armonios exploziile de sunet si lumina.
Muzeul Liberance  este deasemeni una dintre cele mai populare atractii a turistilor care ajung in Vegas, aici gasindu-se piese din imbracamintea cantaretului Liberance (Mr. Showmanship) precum si masinile conduse de acesta.

Atractii turistice  ....................  Hotelul Stratosphere / Roller coaster pe Hotelul Stratosphere

Muzeul de ceara Madame Tussauds,  unde se gasesc personaje ca Harry Potter, David si Vctoria Beckham, Robbie Williams sau Capitanul Jack Sparow.

Hotelul The Bellagio  un complex cu hotel si cazino, detinut de grupul MGM Mirage,  Bellaggio este o copie identica a hotelului cu acelasi nume de pe malul lacului Como din Italia, cu un ansamblu numit Fiori di Como, format din peste 2000 de flori din sticla care acopera un planseu de 600 mp. Pentru ca imitatia sa fie cat mai fidela, americanii au amenajat aici chiar si un lac cu o suprafata de 32 de mii de metri patrati care se intinde intre cladire si bulevard.

Muzeul lui Tutankamon de la Luxor unde puteti vedea piramida egipteana sau statuia Sfinxlui.
Una dintre cele mai impunatoare constructii, nu numai prin marime, ci si prin arhitectura sa, este hotelul Caesars Palace, situat  aproape de bulevard, cu statui in stil antic si fantane arteziene. In fata acestuia se gaseste o gradina superba incadrata de doua cai de acces pentru vizitatori, precum si un rand de magazine precum Geani Versaci , Gucci , Nike,  ce au spatiul dintre magazine zugravit asemenea unei boltei ceresti, lasand impresia unei plimbari nocturne.

Orasul  Las Vegas  este inca in dezvoltare astfel ca, pe alocuri inca mai apar noi hoteluri noi construite, sau in constructie.
line La Las Vegas se mai gasesc copii fidele ale Turnului Eiffel, ale piramidelor egiptene sau ale palatelor Romei antice. La hotelul Hilton se poate face o calatorie printre stele alaturi de eroii favoriti din Star Trek, unde si angajatii sunt costumati precum actorii cunoscutului serial. Cazarea la un hotel din Las Vegas poate costa intre 25 si 2500 de dolari, dar ce mai conteaza banii cand te aflii intr-una din cele sapte minuni din zilele noastre.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ce trebuie sa stiti in Las Vegas

Limba: Engleza
Moneda: US Dollar
Spatiul Cod: 1 (SUA), 702 (Las Vegas)
Codurile de urgenta: Salvare / Pompieri / Politia 911
Time Zone: GMT / UTC -8 (Pacific Time)
Posta centrala: 3100 South Industrial
Road (aproape de Circ de circ Drive)
Principalele Birouri de informatii turistice: CNR Paradise Road si E
Desert Inn Road (doar de pe Strip)

 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu