Ghid turistic Linz - Descriere Linz - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Ghid turistic Linz - Descriere Linz

Destinatii > Europa > Austria > Orase

Linz (188,968 de locuitori) este cel mai mare oras al treilea populatia austriaca, capital de stat din Austria Superioara.

Istorie
Orasul a fost fondat de catre romani cu numele de lentile de pe o tabara existente numit Celtic Lentos. Deoarece Claudius era o asezare importanta desfasurate aripa militara a cavaleriei romane.

Acesta a fost sediul unui guvern provincial în cadrul Sfântului Imperiu Roman si a devenit, de facto, cel mai important oras în cazul în care împaratul habsburgic Friedrich III-a ramas acolo pentru ultimii ani ai vietii sale.

Kepler a fost un cetatean proeminent, care a petrecut mai multi ani în oras si 15 mai 1618 am descoperit cele trei legi ale miscarii planetare.

Orasul este cunoscut ca fiind resedinta lui Adolf Hitler în tineretea sa, atunci când el a sperat sa devina un pictor si modificarile planificate de arhitectura care urmeaza sa fie puse în aplicare în oras.

A dat nastere lui Adolf Hitler în 1889 (pentru a fi exact pe Hitler sa nascut in Braunau am Inn, aproximativ 90 km de Linz si granita cu Germania) si Linz, în timpul celui de al doilea razboi mondial a fost în trei sub-nazisti de câmp din apropiere de concentrare Mauthausen-Gusen: i-am sunat Linz, Linz Linz II si III, au fost folosite ca lagare de munca fortata. În mod similar, în Steyr, a fost prezent la o tabara de închisoare. Viata în aceste lagare, precum si în Ebensee, un Neu-Brem/Saarbrücken si Wiener Neudorf, sa spus în cartea de Christian Zile Bernadac fara sfârsit.

Articol principal: 186 pasi - Mauthausen.

Geografie
Orasul se afla în nordul Austriei, pe fluviul Dunarea, la jumatatea distantei dintre Viena si Salzburg. Aglomerare urbana (numit si Linz-Wels-Steyr) are aproximativ 270,000 de locuitori.

Subdiviziune administrativa
Linz este împartit în 9 zone urbane (BTU), fiecare împartita în cetateni districte (Stadtbezirken), pentru un total de 36.

Muzee

Centrul Ars Electronica
Lentos
Stadtmuseum nordice
Zahnmuseum
Haus der Architektur
Oberösterreichisches Landesmuseum
StifterHaus - (centru lingvistic si literala a Austria Superioara)
Architekturforum Oberösterreich Stadtzentrum
O.K. Centrum für Moderne Kunst (Arta Moderna)
Cowboymuseum Fatsy

Teatre

Landestheater
Teatrul Phonix
Kellertheater
Teatru muzical

Acest text este disponibil sub licenta Creative Commons Atribuire-Distribuire în conditii identice

 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu