Ghid turistic Antwerpen - Descriere Antwerpen - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Ghid turistic Antwerpen - Descriere Antwerpen

Destinatii > Europa > Belgia > Orase

Anvers (Antwerpen in olandeza) este un oras de 472071 de locuitori din nordul Belgiei, regiunea cea mai importanta de Flandra, una din cele trei regiuni ale statului, si capitala provinciei.

Potrivit unei legende, datând din secolul al XV-lea, numele de "Anvers" este derivat din adica werpen fraza de mâna "lansarea mâna" se refera la uciderea de catre soldat romano-Silvius Brabo gigant Druon Antigoon care a domnit în zona, soldat taiat mâna gigant si aruncat în Scheldt. Legenda de origine a numelui este luat dintr-o specialitate locala numita ciocolata Antwerpse mâinile Handjes din Anvers. Legenda este dedicat, de asemenea, un izvor situat în baza centrala de Grand Place si numit Silvius Brabo.

Numele orasului este urmarita înapoi la secolul al noualea atunci când locuitorii din zona, în urma raidurilor Norman retras aanwerp sau aluviale situate pe un deal, unde a crescut Castelul Het Steen, nucleul de la care mai târziu a crescut la oras

Situat pe malul drept al Scheldt, aproximativ 90 de km de Marea Nordului, Anvers a avut importanta ei pentru pozitia geografica avantajoasa.

Stirile prima data orasul inapoi la 640, atunci când Sant'Amanza la Maastricht primul predicat si a construit o biserica pe asezari vechi de pescuit, orasul a început sa se dezvolte, în principal prin intermediul lucrarilor regenerare facute de unii benedictin irlandez, care în cursul secolului al IX-a construit un fort si a decis sa se stabileasca. Acesta a fost ales în secolul al XIII-lea, când orasul a fost acordat titlul de Anvers, care au început sa fie vizitat de negustori italieni, si a început sa câstige faima ca un centru comercial.

La începutul secolului XIV a devenit deja un centru de tranzit majora a comertului între Germania si Marea Nordului, în concurenta cu Bruges, în primele decenii ale secolului al XV-a fost clar depasite.
Dar a fost numai în timpul secolului al XVI Anvers dobândit o importanta extraordinara la nivel european si pe docurile portului început sa apara în multe nave încarcate cu marfuri de pretutindeni: lâna de culoare alba si neteda de trestie de zahar indian britanic, piele, condimente aromate, cârpe de alaun cherestea britanica si suedeza, italiana.

Atractii turistice
Onze-Lieve-Vrouwekathedraal (Catedrala Maicii Domnului)
Rubenshuis (Rubens House)
Sint-Pauluskerk (Biserica Sf. Pavel)
Sint-Carolus-Borromeuskerk (Biserica Sf. Charles Borromeo)
Sint-Andrieskerk (Biserica Sf. Andrei)
Sint-Iacov-de-Meerderekerk (Biserica San Giacomo Maggiore)
Sint-Walburgiskerk (Biserica Sf. Walburga)
Koninklijk Muzeul voor Schöne Kunsten (Royal Muzeul de Arte Plastice)
Jean Fouquet, Madonna si Copilului inscaunat cu lapte (1450-1455 aprox)
Muzeul Kunst van Antwerpen Hedendaagse (MUHKA - Muzeul de Arta Contemporana)
Diamantmuseum provincial (Provinciale Muzeul de diamante)
Antwerpse Zoo (Zoo Anvers)
Antwerp City Hall


Acest text este disponibil sub licenta Creative Commons Atribuire-Distribuire în conditii identice

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harta orasului Antwerpen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu