Ghid turistic Ravda - Descriere Ravda - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Ghid turistic Ravda - Descriere Ravda

Destinatii > Europa > Bulgaria > Orase

Statiunea Ravda este situat în apropierea orasului din Nessebar si este o statiune turistica majora. Acesta se afla pe coasta Marii Negre si este cunoscuta pentru împrejurimile sale linistite si un caracter romantic. Drumul Varna-Burgas trece doar un kilometru de la sat. Aeroportul International Burgas este doar la 28 km. Va multumim pentru transmiterea satul Ravda este foarte accesibil pentru turisti si vizitatori. Exista linii regulate de autobuz Ravda - Nessebar - Sunny Beach si Nessebar - Ravda - Burgas.

Coasta
Natura din jurul satului Ravda este foarte frumosa. Peisajul romantic fascinant, uluitoar, cu boabe de albastru si insorit. Cadoul cel mai generos al naturii este Capul Ravda, care este înconjurat de doua golfuri. Prima se numeste "Uijen Beach (South Beach) si este acoperita cu nisip auriu fin. Al doilea este un loc ideal pentru cei care iubesc linistea si pacea. Aceasta se întinde între Capul si Capul Ravda Akrotiria, Nessebar directie. Capul Ravda este stancoas, dar latimea rocilor sunt înlocuite treptat cu nisip. Frumosa natura si clima fac din acest loc un paradis. Orele de soare sunt intre 2100 - 2200 pe an. In timpul verii temperatura apei este de 20 - 26 ° C si temperatura mediului ambiant este de 28 la 30 ° C.

Turismul
Daca doriti sa scapeti de rutina de oras mare si plina de evenimente , Ravda este alegerea ideala. Este un loc, unde linistea si frumusetea golfurilor linistite si valuri de spuma care acopera nisipul fierbinte va poate relaxa. Oamenii de aici sunt primitoari iar zâmbetele lor sunt pline de soare. Posibilitatile de cazare în Ravda sunt in cea mai mare parte in hoteluri de familie, case de oaspeti, locuinte private si bungalouri. Cele mai multe cladiri sunt contemporane, arhitectura moderna. Sunt mobilate cu cele mai recente tendinte si sa respecte gusturile celor mai exigenti turisti. În ultimii ani, unele hoteluri de lux au fost construite ca parte a unor canale premium. Exista multe restaurante, bistrouri, cafenele si baruri. Uneori este dificil de a alege între toate specialitatile si bauturile pe care le ofera. Bucataria traditionala bulgara place majoritatii turistilor straini. Farfuria de peste si fructele de mare sunt meniuri excelente in acest loc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harta Ravda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu